maanantai 7. toukokuuta 2018

Lukuneuvojan luova tauko"Aina on aikaa lukea, kunhan vain tekee jotain muuta vähemmän!"

Lukuneuvoja on päättänyt noudattaa omaa neuvoaan ja pitää blogissa määrittelemättömän mittaisen tauon.

Kirjapuheet Suomen turuilla ja toreilla jatkuvat entiseen tapaan. Tapaamisiin niissä!10 kommenttia:

 1. Nimeni on Anders Ulrika. Tämä on erittäin riemukas päivä elämästäni, koska Dr.Oduduwa antoi minulle apua, auttaen minua palauttamaan rakkauden ja luottamuksen entisen aviomieheni kanssa taikuudensa ja loitsunsa kanssa.
  Olin naimisissa 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni todella petti minua ja haki avioeroa, mutta kun törmäsin Dr.Oduduwan sähköpostiin sähköpostitse kuinka hän auttoi niin monia ihmisiä saamaan entisen takaisin ja auttaa korjaamaan suhde.ja tee ihmiset onnelliseksi suhteessaan. Lähetän postitse viestin Dr.oduduwalle, selitin mieheni tilanteen hänelle ja etsin sitten hänen apuaan, mutta yllätyksekseni Oduduwa kertoi minulle, että hän auttaisi minua tapauksessani ja juhlin nyt täällä, koska mieheni on täysin rakastava ja huolehtiva ikuisesti.
  Mieheni Anderson haluaa aina olla kanssani eikä voi tehdä mitään esittämättä minua. Nautin avioliitostani äskettäin loitsulounaan jälkeen, ja kaikki toimii hyvin minulle ja aviomiehelle, mikä on upea juhla. Jatkan Internetissä tätä todistusta kaikille täällä ja etsin myös apua perheen palauttamisessa tänään tunnustaen, että Dr.Oduduwa on todella todellinen paetaloitsu. Tarvitset apua YHTEYS Dr.Oduduwa hänen henkilökohtaisen sähköpostinsa kautta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com).
  Oduduwa on ainoa vastaus ratkaisemaan kiireelliset ratkaisut perheesi ongelmiin, ja se on myös erittäin täydellinen SPELL LOVE, WIN EX BACK, LOVER FOOD, SPELL PROMOTION, SPELL PROTECTION, SPELL BUSINESS ,hyvä SPELL TYÖ, SPELL LOTTERY ja SPELL CASE CURTAIN suhteen. ota myös yhteyttä hänen suoraan puhelinnumeroonsa WhatsApp: +79268011965

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
  Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai whatsapp.

  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836
  tai viber +2349014523836

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
  Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

  Sähköposti:  simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Haluan kiittää chubygreatia siitä, mitä hän on tehnyt minulle. Hän antoi minulle takaisin onnellisuuteni. Eräs nainen kertoi minulle osoitteessa chubygreat@gmail.com ja auttoi kohdussa. hän otti yhteyttä chubygreatiin ja kertoi hänelle hänen ongelmansa ja chubygreat-loitsun avulla hän sai raskauden ja lähtee nyt onnellisina aviomiehen ja kahden lapsen kanssa, jotka hänellä on nyt. hän antoi minulle chubygreat yksityiskohdat ottaakseen yhteyttä häneen, että hän ehdottomasti auttaa minua, jos otan yhteyttä häneen. joten otin hänen kanssaan yhteyttä hänen Whatsapp-tiedoillaan 2348165965904, hän kertoi minulle asiat, jotka minun piti tehdä, ja ilmoitti, että hän käyttää loitsua minulle, jotta mieheni palaa ja rakastaa minua uudelleen. sen jälkeen kun olen tehnyt kaiken, mitä hän pyysi, hän sitten loitsu ja sanoi, että 48 tunnin sisällä mieheni palaa, ajattelin, että se oli vitsi ja nauroi ja päätti odottaa ,, Hämmästyttävän hänen sanansa olivat totta, kuten hän sanoo. voit ottaa yhteyttä hänen seuraaviin tietoihin sähköpostilla; chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904. Ota yhteyttä nyt ja ongelmasi on ohi, koska hän on ratkaisu.

  VastaaPoista
 6. Haluan kiittää chubygreatia siitä, mitä hän on tehnyt minulle. Hän antoi minulle takaisin onnellisuuteni. Eräs nainen kertoi minulle osoitteessa chubygreat@gmail.com ja auttoi kohdussa. hän otti yhteyttä chubygreatiin ja kertoi hänelle hänen ongelmansa ja chubygreat-loitsun avulla hän sai raskauden ja lähtee nyt onnellisina aviomiehen ja kahden lapsen kanssa, jotka hänellä on nyt. hän antoi minulle chubygreat yksityiskohdat ottaakseen yhteyttä häneen, että hän ehdottomasti auttaa minua, jos otan yhteyttä häneen. joten otin hänen kanssaan yhteyttä hänen Whatsapp-tiedoillaan 2348165965904, hän kertoi minulle asiat, jotka minun piti tehdä, ja ilmoitti, että hän käyttää loitsua minulle, jotta mieheni palaa ja rakastaa minua uudelleen. sen jälkeen kun olen tehnyt kaiken, mitä hän pyysi, hän sitten loitsu ja sanoi, että 48 tunnin sisällä mieheni palaa, ajattelin, että se oli vitsi ja nauroi ja päätti odottaa ,, Hämmästyttävän hänen sanansa olivat totta, kuten hän sanoo. voit ottaa yhteyttä hänen seuraaviin tietoihin sähköpostilla; chubygreat@gmail.com tai Whatsapp 2348165965904. Ota yhteyttä nyt ja ongelmasi on ohi, koska hän on ratkaisu.

  VastaaPoista
 7. Hyvää päivää kaikille. Nimeni on Paulina Lucas, olen poissa
  täällä levittää tätä hyvää uutista koko maailmalle siitä, kuinka sain entisen mieheni takaisin. Kaikki alkoi, kun mieheni huijasi minua toisen naisen kanssa tietämättä hänelle, että nainen on velho, ja nainen loitsi mieheni, joka sai mieheni muuttamaan tunteitaan minua ja lapsia kohtaan ja rikkoi 6 vuoden avioliittomme. Olin hämmentynyt ja stressaantunut yksinhuoltajaäitiä koskevien kipujen takia, joten soitin ystävälle ja selitin avioliittohaasteeni hänelle, hän neuvoi ja ohjasi minua ottamaan yhteyttä tähän suureen voimakkaaseen loitsupyörään nimeltä Dr.Abu
  Tärkein syy siihen, miksi hän kehotti minua ottamaan yhteyttä tohtoriin Abu, johtui siitä, että hän on viime aikoina lukenut Internetissä joitain todistuksia, jotka jotkut ovat kirjoittaneet voimakkaasta loitsupyörästä tohtori Abu ja minä olin niin tyytyväinen ja päätin hakea apua häneltä jonka hän teki täydellisen työn tekemällä loitsun miehelleni ja hyödyntämällä toisen naisen voimia, mikä sai hänet palaamaan luokseni ja pyytämään anteeksiantoa.
  En lopeta hänen nimensä julkaisemista verkossa hänen tekemänsä hyvän työn takia. Kaikille, joilla on avioliitto-ongelmia, avioerokysymyksiä, kadonneita rakastajia tai muita suhteisiin liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tohtori Abu: han kiireellisen loitsupyörän lähettämällä sähköpostia osoitteeseen WHATSAPP +2347051715801 EMAIL________drabuspiritualhome@gmail.com

  Hän voi myös ratkaista tämän ongelman täydellisesti

  1] HALUAN ex-poikaystäväni tai mieheni takaisin

  2] TYÖN MENETTÄMINEN

  VastaaPoista

 8. Benvenuto Siamo un'organizzazione italiana.
  Offriamo prestiti da 5.000 euro a 13.000 euro.
  Contattaci oggi : yvette.defonds@gmail.com

  VastaaPoista
 9. TÄMÄ EI OLE VITSI. LOTAT SUUREEN DR DAWNIIN. Nimeni ovat LOANA CANGA Yhdysvalloista. Hieno tohtori DAWN on todella voimakas ja osaa tehdä työnsä täydellisesti. Ilman häntä en voinut kuvitella mitä olisi tapahtunut. Exäni riiteli aina kanssani ja hakkasi minua aina. Hän alkoi käyttäytyä oudosti ja hauskasti ja jätti minut ilman syytä toiseen tyttöön. Luulin, että kaikki toivo oli mennyt. Etsin apua Internetistä ja törmäsin Great Dr DAWNiin. Näin monia todistuksia hänestä. Olin iloinen ja otin häneen yhteyttä hänen sähköpostillaan ja kerroin hänelle, mitä oli tekeillä. Hän nauroi ja vakuutti minua rauhoittumaan, että hän auttaa minua ja että exäni tulee takaisin kerjäämään minua. Hän teki työnsä ja loitsi puolestani, ja 2 päivän kuluttua exäni tuli pyytämään anteeksi juuri niin kuin hän kertoi minulle. Nykyään asumme molemmat yhdessä ja olemme vieläkin rakastuneempia kuin ennen hänen lähtöään.
  Ota yhteyttä Dr DAWNiin kaikenlaista apua varten: sähköposti: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2349046229159

  VastaaPoista
 10. Tohtori Dawn lupasi auttaa minua tuomaan takaisin ex-mieheni, ja yllätyksekseni mieheni palasi 5 päivän kuluttua ja nyt elämme yhdessä rakkaudessa ja onnellisuudessa, hän auttaa myös ystäviäni, ota yhteyttä tohtori DAWNiin saadaksesi apua: WhatsApp +2349046229159
  *Jos haluat palauttaa entisen rakastajasi.
  *Jos haluat houkutella jonkun elämääsi.
  *Jos tarvitset puhdistusrituaalin.
  *Jos sinun täytyy tulla raskaaksi tai hoitaa hedelmättömyyttä.
  *Jos tarvitset onnenloitsun voittaaksesi.
  *Jos haluat palauttaa varastetun omaisuutesi.
  Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

  VastaaPoista