maanantai 7. toukokuuta 2018

Lukuneuvojan luova tauko"Aina on aikaa lukea, kunhan vain tekee jotain muuta vähemmän!"

Lukuneuvoja on päättänyt noudattaa omaa neuvoaan ja pitää blogissa määrittelemättömän mittaisen tauon.

Kirjapuheet Suomen turuilla ja toreilla jatkuvat entiseen tapaan. Tapaamisiin niissä!2 kommenttia:

 1. Nimeni on Anders Ulrika. Tämä on erittäin riemukas päivä elämästäni, koska Dr.Oduduwa antoi minulle apua, auttaen minua palauttamaan rakkauden ja luottamuksen entisen aviomieheni kanssa taikuudensa ja loitsunsa kanssa.
  Olin naimisissa 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni todella petti minua ja haki avioeroa, mutta kun törmäsin Dr.Oduduwan sähköpostiin sähköpostitse kuinka hän auttoi niin monia ihmisiä saamaan entisen takaisin ja auttaa korjaamaan suhde.ja tee ihmiset onnelliseksi suhteessaan. Lähetän postitse viestin Dr.oduduwalle, selitin mieheni tilanteen hänelle ja etsin sitten hänen apuaan, mutta yllätyksekseni Oduduwa kertoi minulle, että hän auttaisi minua tapauksessani ja juhlin nyt täällä, koska mieheni on täysin rakastava ja huolehtiva ikuisesti.
  Mieheni Anderson haluaa aina olla kanssani eikä voi tehdä mitään esittämättä minua. Nautin avioliitostani äskettäin loitsulounaan jälkeen, ja kaikki toimii hyvin minulle ja aviomiehelle, mikä on upea juhla. Jatkan Internetissä tätä todistusta kaikille täällä ja etsin myös apua perheen palauttamisessa tänään tunnustaen, että Dr.Oduduwa on todella todellinen paetaloitsu. Tarvitset apua YHTEYS Dr.Oduduwa hänen henkilökohtaisen sähköpostinsa kautta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com).
  Oduduwa on ainoa vastaus ratkaisemaan kiireelliset ratkaisut perheesi ongelmiin, ja se on myös erittäin täydellinen SPELL LOVE, WIN EX BACK, LOVER FOOD, SPELL PROMOTION, SPELL PROTECTION, SPELL BUSINESS ,hyvä SPELL TYÖ, SPELL LOTTERY ja SPELL CASE CURTAIN suhteen. ota myös yhteyttä hänen suoraan puhelinnumeroonsa WhatsApp: +79268011965

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
  Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai whatsapp.

  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista